Nostin kortin… Juniper (Kataja)

Olen käyttänyt oraakkelikortteja enemmän tai vähemmän suurimman osan aikuiselämästäni. Ne antavat usein syvemmän näkökulman tilanteeseen, jossa on, mitä tarvitsee juuri nyt ja osuvat yleensä naulan kantaan! Oletko koskaan nostanut korttia, jota kohtaan tunsit välittömästi vastustusta tai missä et tunnistanut itsesi?

Nostin kortin Essential Oils Healing Deckistä ja sain Juniperin; Kataja: ”Promotes Self-Acceptance and Defeats Fear” eli suomeksi ”Edistää itsensä hyväksymistä ja voittaa pelon”

Nostin kortin Essential Oils Healing Deckistä ja sain Juniperin; Kataja: ”Promotes Self-Acceptance and Defeats Fear” eli suomeksi ”Edistää itsensä hyväksymistä ja voittaa pelon” – Yllättävää! Tuo lause ei tunnu minusta ollenkaan oikealta. En koe tarvitsevani tukea itseni hyväksymiseen tai pelkoihin. Mutta tiedän myös, että lauseen voi tulkita monella eri tavalla, joten avasin kirjan lukeakseni lisää.

Pelkoa? Ei, en pelkää… tai… epäonnistumisen pelkoa? Jaaa, hm… kyllä, kai… kyllä pelkään epäonnistumista.

Saatat tuntea olosi erilaiseksi tai väärinymmärretyksi, ettet saa tukea ulkopuolelta ja vetäydyt ihmisistä…? Kyllä, joo… sisälläni asuu myös erakko, mutta ajattelin aina, että se on suvussa oleva piirre… entä jos se on väärinymmärryksen pelkoon perustuva käyttäytymismalli? Entä jos se on pelko siitä, että ei ole tarpeeksi, tulla nähdyksi, tykätyksi, rakastetuksi…

Oireet kuten nivelkipu… kyllä, minulla on kipua vasemman nimetön sormen toisessa nivelessä, mutta se johtui siitä, että kompastin kädellä ja otin minut käsilläni vastaan… Ja mitä minä tunsin tai ajattelin juuri ennen kuin se tapahtui? En muista tarkalleen, mitä ajattelin, mutta se luultavasti liittyi siihen, että tunsin itseni yksinäiseksi ja epäonnistuneeksi juuri sillä hetkellä…

Kyllä, se on siinä! Tämän tutkimuksen jälkeen tulkitsen ”edistää itsensä hyväksymistä ja voittaa pelon” täysin eri tavalla. Se, että sisälläni on sisäinen pelko siitä, että minua ei hyväksytä tai epäonnistun siinä, mistä haaveilen, no, voin samaistua siihen. Juniper ~ Katajan eteerinen öljy laitan ostoslistalle, mutta minulla on purkki katajanmarjoja, omista katajastamme poimittuja, kesäparatiisissamme Malahden saaristossa, joita voin ottaa heti käyttöön. Murskatut katajanmarjat raakakaakaossa on hyvää!

Murskattuja katajanmarjoja, 1 tl raakakaakaota, 1 tl macajauhetta (valinnainen), ripaus puhdistamatonta merisuolaa, hunaja, kookosöljy, kookosmaito (valinnainen maito), lämmin vesi. Sekoita ja nauti!

Joten, kun tunnet vastustusta, kaivaa syvemmälle löytääksesi sisäisen totuutesi. Mitä vahvemmin ja nopeammin sanot Ei jollekin, sitä varmempaa on, että jokin on ja sykkii sen alla. Uskallatko kaivaa syvemmälle ja katsoa?

Haluatko tietää lisää eteerisistä öljyistä tai mikä öljy voisi olla sinua varten juuri nyt? Ota yhteyttä tai mene My Young Living -verkkokauppaan.

Tunnetko elämäsi olevan jumissa? Tarvitsetko apua kaivautuaksesi hieman syvemmälle jatkaaksesi eteenpäin? Ehkä valmennus tai kvanttihypnoosi on juuri sinua varten.

Katajaa on käytetty kautta aikojen sekä ruoanlaitossa että juomassa, mutta myös sen puhdistavan vaikutuksen vuoksi. Muinaisessa Egyptissä, Kiinassa ja Tiibetissä katajaa käytettiin lääkkeenä ja puhdistusseremonioissa. Niitä on käytetty myös muun muassa immuniteetin edistämiseen. Katajalla on myös turvotusta ja ylimääräistä nesteen muodostumista vähentävä vaikutus. Sitä on kautta aikojen käytetty myös virtsateiden ja munuaisten tukemiseen. Katajan eteerinen öljy on lämmin öljy, joka voi myös lievittää selkäkipuja ja edistää verenkiertoa esimerkiksi kylmissä käsissä ja jaloissa. Katajan puhdistava vaikutus tukee sekä fyysistä, emotionaalista että henkistä puhdistautumisprosessia. Sopii niille, jotka vetäytyvät ihmisistä tai elämästä, jotka tuntevat itsensä väärinymmärretyiksi tai tuntevat olevansa vailla ulkomaailman tukea, niille, jotka tuntee olonsa synkäksi ja jäykiksi kehossa, oireita kuten jäykkyyttä ja kipeät nivelet. Katajan sanotaan myös auttavan murtautumaan pysähtyneisyydestä, käsittelemään ongelmia ja huolenaiheita sekä voittamaan epäonnistumisen pelon, joka pidättelee ihmisiä.

Huomioithan että sairaustapauksissa ja pitkäaikaisissa ongelmissa tulee kääntyä lääkärin puoleen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s