Energibehandling (Quantum Healing +)

En energibehandling som behandlar på cellnivå, i gen-minnen, uppgraderar energinivån samt aktiverar självhealing. Med hjälp av en positiv intention leds behandlingen på det som behöver öppnas, renas och eller höjas för att nå önskat resultat.

Jag leder alltid klienten in i ett avslappnat tillstånd. I ett avslappnat tillstånd stiger det rationella tänkandet och kontrollen åt sidan vilket gör att man är öppen för att låta healingen (förändringen) ske. Fokusen i behandlingen ligger på det som ska behandlas och genom intuitiv ledning från den högsta gudomliga källan går behandlingen igenom lager efter lager av blockeringar för att komma till utgångspunkten. Under healingen är jag ofta tyst och klienten finner det skönt att vara i ett djupt, tryggt och avslappnat tillstånd. Om det kommer upp något som jag känner att är viktigt för healingen så säger jag det högt. Varje healing-session är unik och just rätt i den stunden.

Du kan komma på en energibehandling för vad som helst, även om du bara känner dig attraherad av att komma, då är det tydligt att den kan ge dig någonting som du behöver för din utveckling just nu. Fysiska eller känslomässiga problem, om du känner dig låg eller trött pga överbelastning och stress. Ibland räcker det med att komma en gång, men har du ett långvarigt eller större problem kan det vara bra att komma flera gånger.

Den här behandlingen passar alla. Även för barn och då rekommenderar jag 30 min. behandling.

Ansvarsfrihetsklausul:

Alla tjänster och behandlingar jag erbjuder är holistiska behandlingar som stödjer naturligt välbefinnande. De behandlingar jag erbjuder är inte medicinska behandlingar och utesluter inte någon medicinsk behandling. Holistiska behandlingar kan göras vid sidan av medicinska behandlingar. Vid sjukdom, kontakta läkare.

~ Pia Lindvall

Tid: 30 min : 40€ (rekommenderas för barn)

Tid: 60 min : 60€

Boka tid här.