Kvanttihypnoosi – Aikamatka

Kvanttihypnoosi – aikamatka on ainutlaatuinen hoito- ja healingmuoto, joka tuo juuri sinulle oikeat vastaukset, antaa sinulle syvempi ymmärrys sekä selkeämpi kuva sinun tämän hetkisestä elämäntilanteesta. Johdatan sinut syvään rentoutumistilaan, ns transsitilaan, jossa olet koko ajan läsnä, missä rationaalinen mieli voi astua sivuun jotta sinun korkeampi tietoisuus voi viedä sinut aikamatkaan.

Ennen kuin tulet kvanttihypnoosi istuntoon, on hyvä miettiä oma elämäntilannetta ja mihin kaipaat apua. Vaivoja voi olla monenlaisia elämäntilanteeseen liittyviä esim. toistuvia elämäntilanteita, jämähtyneisyys, niin fyysisiä kuin henkisiä vaivoja. Mieti myös kysymyksiä mihin kaipaat vastauksia. Kirjoita mielellään muistiin, sillä kun kirjoitat paperille sisäinen työstämisprosessi on jo käynnissä. Muodosta mahdollisimman yksinkertaiset ja selkeät kysymykset ja toivomukset. Autan sinua tässä, sillä me aloitetaan istunnon keskustelemalla mihin haluat apua ja vastauksia.

Alkukeskustelun jälkeen, joka on myös johdatus hoitoon, johdatan sinut syvään rentoutumistilaan ja korkeampi tietoisuus vie sinut aikamatkalle. Olet kuin elokuvateatterissa jossa kaikki aistisi ovat käytössä. Olet koko ajan turvassa, sillä olen sinun tukena ja pidän sinulle tilaa. Matkalla tulee tietoisuus tarinan tapahtumien ja tilanteiden kautta joita koet ja seuraat. Niiden kautta herää syvempi näkemys, tietoisuus ja ymmärrys sekä apua työstää tämänhetkisiä elämäsi tilanteita. Kaikki on mahdollista ja hoidoista on saatu apua niin fyysisiin ongelmiin kuin henkisiinkin. Toistuvat elämänmallit tai juuttuneet pelot ovat asioita joita monille ovat häipyneet istunnon jälkeen. Elämän ilo ja voima, sekä sisäinen voima ja rohkeus että yhteys sisäiseen johtoon ovat tämän hoidon vaikutus. Tervetuloa omalle kvanttimatkalle.

Kvanttihypnoosi istunto kestää noin 2-3h. Jos koet että haluat enemmän aikaa voit myös varata 5h sessio. Tällöin et tarvitse olla huolissaan ajasta, vaan voit rentoutua täysin tietoisena että päivä on varattu sinulle ja sinun hoitoon.

Hinta 2-3 h : 120 €

Hinta 3-4 h : 175 €

Hinta 5h : 230 €

Varaa aikasi täältä.