Äänimatka ~ Sound Healing Journey

Ihmisääni on voimakas työkalu joka vaikuttaa niin kehon kuin mielen rentoutumiseen ja parantumiseen. Yläsävelet vaikuttavat suoraan alitajuntaan ja ääniallot läpäisevät fyysiset pehmeät kudokset ja laukaisevat täten jännityksiä ja tukoksia.

Ryhmähoidoissa sekä retriiteillä lauletaan aluksi yhdessä tasapainottavia, energiaa antavia ja maadoittavia voima-ääniä, jonka avulla virittäydymme itseemme, ryhmään ja tilaan. Hiljaisuus harjoitusten välissä antaa parantavat vaikutteet laskeutua rauhassa kehoon. Yhdessä äänteleminen auttaa kehon rentoutumaan ja syventää mielen tasoa tyhjään tilaan, sielun tasolle, jossa on helppoa vain olla ja vastaanottaa äänikylpyä.

”In the beginning there were only Sound”

Äänikylpy muodostuu intuitiivisestä Yläsävel-laulusta sekä ilman että äänimaljojen ja rummun avulla. Intuitiivinen laulu voi olla avaavia ja nostettavia ääniä tai kanavoituja lauluja. Jokainen äänikylpysessio on ainutlaatuinen ja syntyy siinä hetkessä ja juuri sille ryhmälle. Korkein Lähde johdattaa ja intentio on kaikkien parhaaksi. Äänikylpy on rentouttava, meditatiivinen, maadoittava, puhdistava, avautuva, tasapainottava ja parantava. Jokainen kokemus on ainutlaatuinen ja avoimella mielellä avaat itsellesi portin kaikkeuteen. ”Laulutaitoa” ei tarvitse olla.

Ryhmähoito 90 min.

Henkilökohtainen hoito: 60 min.

Varaa aikaa henkilökohtaiseen hoitoon täältä.

Varaa aikaa ryhmälle lähettämällä viestin täältä.

Asiakkaiden kokemukset

”Voimakkaat väriänät kulkivat pitkin kehoa”

”Olen aina epäillyt omaa ääntäni, mutta nyt nautin Oman ääneni tuottamisesta ja käyttämisestä”

”Olo on kuin olisi pesty ja jossain lähteessä pulahtanut”

”Aivan uskomattoman hoitavaa ja upeaa”

”Aivan ihana ilta ja läsnäolon voima”

”Todella voimakkaat energiat, meditatiivista; samalla energisoi vahvasti, mutta myös rentoutti”

”Rummutus vei jonnekin kauas”

”Ihana kokemus ja voimaannuttava. Valoa”

”Ihana, voimaannuttava, virkistävä, puhdistava ja parantava yläsävellaulu – meditaatio”

”Äiti tyttärensä maailmaan lähetti, tuki ja turva mukanaan, rakkaus sydämissään molemmilla. Pian ääni sisältää kaiken kauneuden.”

“Kiitos vielä kerran. Olo oli kuin pehmeään pumpuliin kääritty koko viikonlopun :)”

Vastuuvapauslauseke:

Kaikki tarjoamani palvelut ja hoidot, ovat holistisia hoitoja, jotka tukevat luonnollista hyvinvointia. Tarjoamani hoitoja eivät ole lääketieteellisiä hoitoja eivätkä sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa. Holistiset hoidot voidaan tehdä lääketieteellisten hoitojen rinnalla. Jos olet sairas, ota yhteyttä lääkäriin.

~ Pia Lindvall