Var?

Jag har mottagning i Borgå, Lovisa och Helsingfors. Du kan också boka distansbehandlingar samt beställa mina tjänster till din hemkommun.

Borgå – Jag tar emot kunder för enskilda behandlingar hemma hos mig på Sibeliusboulevarden i Borgå. I januari 2020, följde jag min inre vägledning och släppte taget om mitt dåtida heltidsskötrum, strax innan samhället stängde ner, vilket visade sig vara det rätta beslutet. I Borgå ger jag mest privata behandlingar, men en liten gruppsession kan dyka upp då och då på enligt behov och önskemål. Du hittar information om dessa under Evenemang. Du kan boka tid genom att kontakta oss.

Mottagning i Borgå

Lovisa – Jag tar emot i det nyrenoverade utrymmet på Monature Wellbeing, Drottninggatan 17. Det vackra utrymmet har ett behandlingsrum, en vänte- och avslappningshörna där du kan vänta på din egen behandling eller koppla av efter behandlingen. I det största utrymmet finns en ekofrisörsalong, där vi även håller gruppevenemang som t ex Sound Healing Journey.

I Lovisa har jag separata behandlingsdagar. På behandlingsdagarna faciliterar jag även Sound Healing Journey på kvällarna. Om du önskar kan du ta med eget liggunderlag, filt och kudde. I övrigt tillhandahålls sittplatser, varav en är en bekväm gungstol. Du hittar datum och evenemang under Evenemang.

Boka här.

Skötrummet i Monature Wellbeing, Lovisa
Väntrum och avslappningshörna efter behandlingen i Lovisa
I stora utrymmet hålls olika evenemang t ex Sound Healing Journey ~ Monature Wellbeing, Lovisa
En skön stund i gungstolen där du kan ta emot helande toner och låta ljuden göra dig på en inre resa ~ Sound Healing Journey i Lovisa

Östra Helsingfors – Auringonsilta, Slupviksstranden 2d, Nordsjö, Helsingfors. I det underbara utrymmet Aurigonsilta invid Solstranden ger jag både individuella behandlingar och gruppbehandlingar. Du hittar mer information om dessa på min Facebooksida och under Evenemang.

Här håller jag även privata evenemang och officiella evenemang för grupper. Det finns färdigt liggunderlag, filtar, kuddar och bolster i utrymmet.
Privata evenemang kan anpassas för att passa dig och din grupp, t ex guidad meditation, avkopplande och stärkande ljudresa, vårdande sångcirkel. Ta kontakt.

Boka här.

I soliga Auringonsilta har jag mottagning både för enskilda och gruppbehandlingar
Sound Healing Journey är en av de populäraste gruppbehandlingarna ~ Auringonsilta i Nordsjö

Hitta Auringonsilta på Google Maps.