Kvanthypnos – Tidsresa

Kvanthypnos är en djupgående healingmetod som är väldigt effektiv för självinsikt och läkning. Med hjälp av suggestioner uppnås ett djupt avslappnat tillstånd, sk transtillstånd, där det rationella tänkandet ger plats för det högre medvetandet som är källan till all information och kunskap. Vi har alla svaren inom oss och genom kvanthypnosen kan vi jobba på cellnivå för att lösa upp gamla stagnerade mönster och problem. Du kan ställa alla frågor du vill ha svar på angående din livssituation och hälsa.

Innan du kommer på  en kvanthypnos är det bra att tänka igenom sitt/sina problem och vad man vill ha svar på och/eller hjälp med. Det är bra att skriva ner eftersom frågorna kan vara många och gå in i varandra. Medan du listar dina frågor och problem så påbörjar du redan healingprocessen.

När du kommer till en kvanthypnos-session är det bra att ha med sig någon slags ljudbandspelare så att du efteråt kan reflektera över informationen som kommer upp. En session tar 2-3 h så boka tillräckligt med tid och gärna egen tid efteråt. För dig som känner att du behöver mera tid så finns det även möjligt att boka en 5 timmars session.

Pris: 2-3 h 120€

Pris: 3-4 h 175€

Pris: 5 h 230€

Boka här