Energiahoito (Quantum Healing +)

Intuitivinen energiahoito joka hoitaa solutasolla, geenimuistissa, nostaa energian värähtelytaso sekä aktivoi itseparantamista. Positiivisen intention avulla hoito tapahtuu juuri siinä missä tarvitaan avakseen estoja, tukoksia sekä puhdistaen että nostaen energiavärähtelyä matkalla toivottuun lopputulokseen.

Johdatan asiakkaani syvään rentoutumiseen, jossa on helpompi avautua muutokseen (parannukseen). Kun on syvästi rentoutunut järki, rationaalinen mieli, sekä kontrolli (ego) astuu sivuun. Hoidon aikana fokus on aina siinä missä asiakas toivoo parannusta ja hoito edistyy askel askeleelta hoitamaan kerros kerrallaan kunnes pääsee itse ytimeeseen. Hoito tapahtuu intuitiivisesti seuraten korkeinta lähdettä. Olen usein hiljaisuudessa kun hoidan, ainoastaan jos nousee jotain tärkeätä hoidon kannalta sanon sen ääneen. Usein sen minkä sanon saattaa vaikuttaa triggerinä ja avata tukosta jotta parannus tapahtuu siinä hetkessä. Asiakkaat ovat usein yllättyneitä siitä että on niin helppoa olla vaan siinä hiljaisuudessa, ja myös siitä, miten syvästi on rentoutunut sekä miten hyvää ja turvallista siinä on olla. Jokainen hoito on ainutlaatuinen ja oikea juuri sillä hetkellä. Jälkeenpäin käyn läpi asiakkaan kanssa mitä hoidossa hoidettiin.

Hoitoon voit tulla mista tahansa syystä, eteenkin jos tunnet vetoa siihen, se on selvä merkki että hoidosta voi olla sinulle juuri se apu jota tarvitsen kehityksellesi juuri nyt. Voit tulla kaikkien vaivojesi kanssa; fyysiset ja emotionaaliset, jos tunnet itseäsi uupuneelta tai käyt ylikierroksella. Joskus riittää että tulet vain kerran, mutta jos on pitkäaikainen tai isompi ongelma, kannattaa tulla useimpia kertoja.

Tämä hoito soveltuu kaikille. Myös lapsille jolloin suosittelen 30 min. hoito.

Tid: 30 min : 40€

Tid: 60 min : 60€

Varaa aikasi täältä.

Vastuuvapauslauseke:

Kaikki tarjoamani palvelut ja hoidot, ovat holistisia hoitoja, jotka tukevat luonnollista hyvinvointia. Tarjoamani hoitoja eivät ole lääketieteellisiä hoitoja eivätkä sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa. Holistiset hoidot voidaan tehdä lääketieteellisten hoitojen rinnalla. Jos olet sairas, ota yhteyttä lääkäriin.

~ Pia Lindvall