Missä?

Vastaanottoni sijaitsee sekä Porvoossa, Loviisassa että Helsingissä. Voit myös varata etä-hoidot. Voit myös tilata palvelujani kotiseudullesi.

Porvoo – Vastaanottoni Porvoossa sijaitsee kotonani Sibeliuksenbulevardilla. Vapautin itseäni sisäisen johdon mukaisesti täyspäiväisestä hoitohuoneestani tammikuussa 2020, juuri ennen kuin yhteiskunta suljettiin, mikä osoittautui oikeaksi päätökseksi. Täällä annan lähinnä yksityishoitoja, mutta jokunen pienryhmä saattaa ilmentyä tarpeesta ja pyynnöstä vähän väliin. Löydät näistä tietoa kohdasta Tapahtumat. Voit varata ajan ottamalla yhteyttä.

Vastaanotto Porvoossa

Loviisa – Otan vastaan Monature Wellbeingin uudessa tilassa, Kuningattarenkatu 17. Kauniissa tilassa on hoitohuone, odotus- sekä rentoutumistila jossa voi odottaa omaa hoitoa tai rentoutua hoidon jälkeen. Suurimmassa tilassa sijaitsee ekokampaamo, jossa pidetään myös ryhmätapahtumia kuten esim. Sound Healing Journey.

Loviisassa minulla on erillisiä hoitopäiviä. Hoitopäivillä fasilitoin myös Sound Healing Journey ~ illat. Voit halutessasi ottaa mukaan oma makuualusta, viltin ja tyynyn. Muuten tarjotaan istumapaikkoja, josta yksi on viihtyisä keinutuoli. Löydät päivämäärät ja tapahtumat Tapahtumista.

Varaa Aika

Hoitohuone Monature Wellbeing’ssä, Loviisassa
Odotus- ja oma pieni rentoutumispaikka,
Monature Wellbeing, Loviisa
Eko-kampaamon puolella järjestetään ryhmähoitoja, kuten Sound Healing Journey
Viihtyisä keinutuoli, jossa on ihanaa vastaanottaa esim Äänihoitoa ~ Sound Healing Journey

Helsinki – Auringonsilta, Pursilahdenranta 2d, Vuosaari, Helsinki. Auringonsillan upeassa tilassa Aurinkorannan varrella, annan sekä yksilöhoitoja että ryhmähoitoja. Näistä löydät lisää infoa Facebook-sivullani sekä tapahtumissa.

Täällä pidän myös yksityisiä tilaisuuksia ja tapahtumia ryhmille. Tilan puolesta löytyy makuualustat, viltit, tyynyt ja bolsterit. Yksityisiä tapahtumia voi soveltaa juuri teille sopivaksi esim. ohjattu meditaatio, rentouttava sekä voimaannuttava äänimatka, hoitava äänipiiri. Ota yhteyttä.

Varaa Aika

Auringonsilta, yksilöhoitoja sekä ryhmähoitoja Aurinkorannan varrella
Auringonsillassa järjestän myös Ryhmähoitoja

Löydä Auringonsilta Google Mapsin kautta.