Ljudresa ~ Sound Healing Journey

Människorösten är ett kraftfullt redskap som hjälper både kropp och själ att slappna av och helas. Övertonerna påverkar det undermedvetna och ljudvågorna går genom all mjuk vävnad och frigör därmed spänningar och blockeringar och påverkar även djupt på cellnivå.

I en gruppsession eller på retreat börjar vi med att sjunga tillsammans några balanserande, öppnande och jordande kraft-toner som hjälper oss att tona in på oss själva, gruppen och platsen. Vi sitter i tystnad mellan övningarna och låter healingen sjunka in. Att ljuda tillsammans för oss in på en djup avslappnad nivå där det är lättare att bara vara och ta emot tonbadet.

”In the beginning there were only Sound”

Tonbadet består av intuitiv Övertonssång samt klangskålar och trumma. Varje session är unik och skapas i stunden just för den här gruppen eller för personen på en privat session. Den kan bestå av kanaliserade ”sånger” eller djupa, låga eller höga, healingtoner, allt i enlighet med ledningen från den högsta källan och för det högsta bästa för alla. Sessionen är djupt avslappnande, meditativ, jordande, öppnande, balanserande, helande samt energigivande. Varje erfarenhet är unik och med ett öppet sinne öppnar du portarna till Alltet. Inga ”sångfärdigheter” behövs.

Gruppsession 90 min.

Privat session: 60 min.

Boka tid för privat session här.

Boka tid tid för grupp via meddelande här.

Upplevelser efter Tonbad

”Underbart, det vibrerade ordentligt, kände det t o m i tandrötterna”

”Kände hur ljuden trängde in i mitt djupaste och allt annat försvann runt omkring”

”Härlig känsla, min värk försvann”

”Tack för en ny och magisk upplevelse”

”Så sköna vibbar, känns i hela kroppen”

”Härlig energi och härliga ljud, satte fart på kroppen på allvar igen”

Ansvarsfrihetsklausul:

Alla tjänster och behandlingar jag erbjuder är holistiska behandlingar som stödjer naturligt välbefinnande. De behandlingar jag erbjuder är inte medicinska behandlingar och utesluter inte någon medicinsk behandling. Holistiska behandlingar kan göras vid sidan av medicinska behandlingar. Vid sjukdom, kontakta läkare.

~ Pia Lindvall