Andlig Coaching

Andlig Coaching är speciellt för Dig som är intresserad av Personlig Utveckling.

Efter min livskris 2013 som ledde till andligt uppvaknande, fick jag stor hjälp av mina studier i klassisk Coaching. Coaching är en samtalsform där coachen hjälper klienten att hitta sina möjligheter att nå sina mål, att hitta sina inre svar, ty alla svar finns redan inom dig. Coachningens grundprincip är att stärka, stödja, spegla och att genom frågor aktivera klienten till att söka svaren i sitt inre, väcka motivationen och glädjen att aktivt börja skapa sitt liv.

”Alla svar och lösningar finns redan inom Dig”

Under åren har jag utvecklat mitt sätt att Coacha till att använda andliga övningar, som ledda meditationer, tarot- och orakelkort varvat med coachande samtal, för att komma i kontakt med kärnan i allting, med den inre ledningen, själen – det högre jaget. Att höra hjärtats röst är inte lätt i ett tufft samhälle. Vi fastnar lätt i samhälls-, kultur-, fostrings-, beteende och tankemönster som fungerar via det rationella tänkandet. När vi genom avslappning och meditation stillar oss, kan vi tona in oss på vårt inre. När vi lyssnar på vårt inre kan vi höra hur vi egentligen mår. Vad känns bra i mitt liv, vad får mig att må dåligt och hur kan jag ändra på det?

Andlig Coaching är att upprätta kontakten till ditt inre, din kärna, din själ, som är den som leder dig in på Din egen Livsväg, den väg som du Själv Medvetet väljer att gå.

60 min : 60€

Paketpris 5 X 60 min : 270€ (norm 300€)

Boka tid