Äänihoito (Voice Healing)

Äänihoito hoitaa kokonaisvalatisesti; fyysisesti, psyykkisesti sekä henkisesti. Yläsävellaulun hoitavat äänet avaavat fyysisiä tukoksia solutasolle asti, sekä täten avaa myös tunnetiloja ja traumoja jotka ovat varastoituneet kehoon. Ääni on voimakas työkalu joka hoitaa myös alitajuntamme. Lämpimästi ja hellästi äänen värähtely saa sinut rentoutumaan, jotta voit päästä kaikesta irti ja olla vain.

Äänihoidossa ääntelen voima-ääniä, joiden huilumaiset yläsävelet hoitaa solutasolla asti.

Äänihoidossa hoidetaan pelkästään äänellä. Ääntelen voimaääniä, jossa huilumaiset yläsävelet hoitavat solutasolla asti. Hoidossa tärkeä osuus on myös keskustelu jolloin perehdytään hoidettavan ongelmiin. Tämä on tärkeä osuus parantamisessa, sillä hoidettavan oma parantuminen aktivoituu kun ongelmat, mahdolliset syyt sekä toive parantumiseen kristallisoituu. Johdatan hoidettavan syvään rentoutumiseen sekä hänen intention aktivoimiseen. Näin ollen hän on itse osana hoidossa ja hoidon intensiteetti sekä tulos syvenee. Äänihoito on miellyttävä ja voimakas hoito joka sopii kaikkiin vaivoihin. Hoito kestää 90 min ja sopii Sinulla jolla on pitkäaikaisia tai isompia vaivoja. 45 min hoito suosittelen kun on pienempiä tai lyhytaikaisia vaivoja, sekä jos kaipaa syväärentoutumista, eheyttä sekä virkistystä.

Varaa aikasi täältä.

Voice Healing – äänihoito on ainutlaatuinen hoitomuoto joka on muodostunut monien vuosien aikana. Huomasin heti aloitettuani yläsävellaulun, vuonna 1999, sen syvärentouttavat sekä parantavat vaikutukset.

Vastuuvapauslauseke:

Kaikki tarjoamani palvelut ja hoidot, ovat holistisia hoitoja, jotka tukevat luonnollista hyvinvointia. Tarjoamani hoitoja eivät ole lääketieteellisiä hoitoja eivätkä sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa. Holistiset hoidot voidaan tehdä lääketieteellisten hoitojen rinnalla. Jos olet sairas, ota yhteyttä lääkäriin.

~ Pia Lindvall