Kraftsmycken – Design Pia Lindvall

Fluorit och Lavasten ~ Kosmisk Energi

Fluorit och Lavasten ~ Kosmisk Energi
Pärlor 8mm och 10mm

Elastiskt Armand, storlek L (inre mått c 17-17,5 cm) – kan snart även beställas i önskad storlek. Fluoritpärlorna 8mm och Lavastenarna 10mm. Metalldelarna är nickelfria, blyfria samt kadmiumfria.

Fluorit stärker andlighet, meditation och intuition. Den öppnar hjärtat och kontakten till det innersta samt den högsta källan. Den öppnar hjärtat för Dig själv samtidigt som den mjukt öppnar upp insikten och vissheten om att vi alla är en del av en större andlig/gudomlig helhet. Fluoriten stärker intuition och det inre seendet samt kontakten till det högsta jaget, den högsta källan samt kosmiska energier, kontakter och dimensioner.

Lavasten har en varm, jordande och renande energi. En mjuk kompanjon till att stärka dig själv.

Pris: 15,90€

Lavasten och Rosenkvarts

Lavasten och Rosenkvarts (pärlor: 10mm)

Lavasten och Rosenkvarts

Lavastenarna har en mjuk, varm och ren energi som hjälper dig att jorda dig. När du är jordad kan du lättare släppa taget om det som distraherar dig och du uppnår ett inre lugn. Rosenkvartsen öppnar hjärtat. Dess mjuka men starka energi öppnar upp för ren kärlek, kärlek utan gräns. Öppnar upp för ödmjukhet och kärlek för en själv och andra.

Pärlor 10mm. Metalldelarna är nickelfria, blyfria samt kadmiumfria. Storlek S – 15 cm, storlek M (inre mått c. 16 cm).

Pris: 14,90€

Lavasten och Rosenkvarts (pärlor: 6mm)

6mm pärlor, storlek M (inre mått c. 16 cm).

Pris: 12,90€

Rosenkvarts & Oändlighet

Rosenkvarts & Oändlighet
Pärlor 4mm

Storlekar finns i M (inre mått c 16 cm) och L (inre mått c 17,5 cm). Kan beställas i andra storlekar.

Pris: 9,90€

Turkos & Livets Spiral

Turkos & Livets Spiral

Både turkosen och spiralen är uråldriga symboler för livets kraft. Turkosen befrämjar din sanning. Den stärker dig att vara sann i dig själv samt att tala och visa din sanning i kommunikation med andra. Den har en kontakt till den uråldriga visheten som bor i urfolkets natur. Spiralen är en symbol för livets konstanta rörelse och utveckling. Den är en helig geometrisk symbol som vi finner överallt i universum.

Detta elastiska armband i denna design finns endast i tre exemplar i storlekarna M, L och XL (inre mått c. 16 cm, 17,5 cm och 19 cm) – ett fjärde exemplar går att göra i någon av de ovannämnda storlekarna.

Slutsålt

Pris: 12,90€

Oändlig Kärlek ~ Makramé Armband med Rosenkvarts

Oändlig Kärlek ~ Makramé med Rosenkvarts
Mörk Grå
Oändlig Kärlek ~ Makramé med Rosenkvarts Naturvitt

Storlek XS-M eller M-XXL. Du kan själv korta av längden på ”spännarbanden” enligt storleken på vad som behövs för att få armbandet trätt över handen. Du trär alltså armbandet över handen och stannar där handen är som bredast, justerar genom att knyta nya knutar under pärlorna på banden och klipper av överloppsbiten. Obs! Klipp inte av innan du prövat att du får armbandet över handen till handleden.

Pris: 12,90€