Ametistit ja Savukvartsit Lapista

Kotimaan ametistit ja savukvartsit suoraan YliLuoston kaivoksesta.

Ostosnurkasta löydät valikoiman korkealaatuisia kotimaisia ametisteja ja savukvartsia. Nämä kiteet on kaivettu ekologisesti Lapin luontoa kunnioittaen. Kiteet tulevat suoraan kaivon omistajalta, Jukka Kelalta, ja kristallien värähtely on puhdas, voimakas ja ainutlaatuinen. Suurimmassa osassa löytyy sekä Ametistia että Savukvartsia samassa yksilössä, nämä kuvailen ”Uuden Ajan Kristalliksi”, sillä ne yhdistävät korkein lähde ja äiti maa.

Ametisti Rumpuhiottu Large

Rumpuhiottu Ametisti Large 16,50€/kpl
Vasemmalta: AT1 (myyty), AT2 (myyty), AT3
Kaikissa kolmessa löytyy myös Savukvartsia
Rumpuhiottu Ametisti Large 15,50€/kpl
Vasemmalta: AT4, AT5, AT6 (myyty), AT7 (myyty)
– joista AT6 sisältää Savukvartsia

Ametisti Rumpuhiottu Medium

Rumpuhiottu Ametsti Medium 13,50€/kpl
Vasemmalta: AT9, AT10 (myyty), AT11 (myyty), AT12
Kaikissa löytyy hieman Savukvartsia
Rumpuhiottu Ametisti Medium 13,50€/kpl
Vasemmalta: AT13 (myyty), AT14 (myyty), AT15, AT16
AT13 sisältää hieman Savukvartsia

Savukvartsi Rumpuhiottu

Rumpuhiottu Savukvartsi 10,50€/kpl
Vasemmalta: SQ1, SQ2 (myyty), SQ3, SQ4, SQ5
Kaikissa, paitsi SQ5, löytyy hieman Ametistia
Rumpuhiottu Savukvartsi 10,50€/kpl, pieni SQ9 6€
Vasemmalta: SQ6 (myyty), SQ7 (myyty), SQ8, SQ9
Kaikissa löytyy myös Ametistia

Savukvartsi Kärki

Savukvartsi, luonnollinen Kärki
Vasemmalta:
SQP1 – 17€ (myyty)
SQP2 jossa myös Ametistia – 15,50€ (myyty)
SQP3 jossa myös Ametistia – 15,50€ (myyty)
SQP4 – 11€ (myyty)
SQP5 – 14,50€

Lue Lisää Ametisteistä ja Savukvartseista Täältä

Ametisti voivat auttaa sinua henkisessä kasvussa. Se aktivoi kolmas silmä ja yhteys korkeimpaan sisäiseen johtoon. Ametisti voi olla henkinen opettaja, mutta myös parantaja ja suojelija. Suojaa siinä mielessä, että se lisää yhteyttä korkeampaan itseesi ja vahvistaa siten sisäistä voimaasi, mikä on sinänsä suojaa ympäristöön. Ametistiklusteri puhdistaa ja nostaa energiaa tiloissa ja soveltuu erinomaisesti kotiin, töihin tai hoitohuoneeseen. Ametisti on voimakas parantaja, joka voi auttaa sinua erilaisissa vaivoissa ja ongelmissa.

YliLuoston savukvartsi on joissain tapauksissa hyvin mustanväristä ja muistuttaa enemmän morionia (savukvartsiversio, jonka väri on niin musta, että kun pidät sitä valoa vasten, et näe sen läpi). Savukvartsi maadoittaa voimakkaasti, mikä tuo turvallisuuden ja eheyden tunnetta. Se vahvistaa itsetuntoa ja yhteyttä itseesi. Se tarjoaa myös suojan kaikilta, mitä tapahtuu itsesi ulkopuolella. Kuten kaikki kvartsiperheen lajit, savukvartsiin on helppo ihastua. Sen kanssa on helppo työskennellä ja viettää aikaa. Se puhdistaa syvästi ja on syvässä kosketuksessa äiti maan kanssa.

Nämä Lapin kristallit ovat ainutlaatuisia yksilöitä, joissa on usein sekä savukvartsia että ametistia. Nämä kivet ovat erityisiä ja sisältävät ainutlaatuisen ominaisuuden yhdistää korkein lähde ja äiti maa. Ne ovat ”uuden maailman” kiteitä, joiden tehtävänä on auttaa meitä luomaan uusi maailma, jossa olemme yhteydessä ja pystymme integroimaan korkeamman itsemme täällä maalliseen kehoamme, juurten kanssa äidimaan sydämessä.

Kristallien kuvaus perustuu omiin kokemuksiini näistä kiteistä. Niillä voi olla enemmän ominaisuuksia kuin kuvailin ja jopa täysin erilaisia. Luotta aina ensisijaisesti omiin tunteisiisi ja intuitioosi, koska se, mikä on jollekin toiselle oikein, ei välttämättä ole oikea sinulle. Kaikki, joka on kirjoitettu kristalleista, perustuu jonkun kokemuksiin ja voi siten antaa ohjeita kristallin ominaisuuksista, mutta yhtä hyvin kristalli voidaan käyttää johonkin täysin erilaiseen asiaan. Oma intuitio johtaa sinut siihen, mikä on juuri sinulle oikea.