Tauko

Tauon pitäminen on jotain, jonka olen tietoisesti joutunut oppimaan, sillä olen aiemmin palanut loppuun. On erittäin helppoa jatkaa sitä, mitä teen, kunnes energia yhtäkkiä loppuu. Se on jotain, jonka parissa työskentelen edelleen, opettelen pitämään taukoja ja se on vaikeaa.

”Tunsin että tulisi jakaa jotain henkilökohtaista tänään, en kuitenkaan tiennyt miten syvään mennään ennen kuin aloin kirjoittamaan. Tämä on esimerkki Henkisestä Kehityksestä, suoraan omasta elämästäni.

On vaikea lopettaa, kun luova virtaus on voimassa, koska minusta tuntuu, että minun täytyy saada kaikki ulos ennen kuin virta loppuu. Kuitenkin se on vain tunne, primitiivinen tunne, jonka perustana on usko, että lähde on loppumassa.

Mitä jos päästän irti? Entä jos annan periksi ja luotan sen sijaan elämän virtaukseen? Se, mitä tarvitsen, tulee minulle kun luotan siihen. Kyllä, näin on! Joten mikä saa minut pitämään kiinni vanhasta uskomuksesta, että luova virtaus laantuisi, jos pidän tauon???

Käärin hihat ja lähden sisäiselle matkalle.

Missä tunnen vastustusta, missä tunnen pelkoa, missä on luottamuksen puute?

Minulle se tuntuu surulta ja väsymykseltä sydämessä, tunne, etten olen tarpeeksi. Suolistossa on vanhat uskomusjärjestelmät… Solar plexuksessa, sisäinen lapsi istuu käpertyneenä ja yksin auringonpaisteessa niityllä.

Minun täytyy uskaltaa rikkoa järjestelmän, murtaa kaavan ja olla erilainen, tehdä toisin ja tietää, että se lähettää aaltoja, jotka vaikuttavat kaikkiin ympärilläni. Jotkut ottavat kiitollisena vastaan ja ovat aaltojen kantamia, koska he tunnistavat itsensä ja saavat apua. Toinen osa ui pois, koska se ei ole heitä varten, ja jotkut poseeraavat isoina lohkoina tai muodostavat vesipyörteitä, jotka työntävät takaisin aallon, kun se laukaisee heissä kipeän tunteen.

Mitä?! Sillä ei ollutkaan mitään tekemistä ajankäytön kanssa!

Ajankäyttö on tärkeä osa luovuudessa, mutta kuitenkin tapa ja elämäntyyli, jonka muuttaminen vaatii tietoista työtä. Ja nyt kun tiedän, että syy luovuuden loppumisen pelkoon, liittyy uskaltamiseen olla erilainen riippumatta siitä, mitä se herättää muissa ihmisissä, voin työskennellä vapauttaakseni sisäisen lapseni ja antaa sen tanssia ja nauraa kukkaniityllä. Voin hoivata sydäntäni ja antaa surun ja väsymyksen parantua. Voin sallia itseni tuntea ja tietää että riitän juuri sellaisena kuin olen. Voin päästä irti kaikista uskomusjärjestelmistä, jotka estävät minua. Rakkaudessa ja tiedossa, että kaikki on kaikkien parhaaksi.

Kiitollisena jatkan elämänpolkuani, joka välillä on pieni ja mutkainen polku, mutta aina kulkee kohti valoa.

”Kiitollisena jatkan elämänpolkuani, joka välillä on pieni ja mutkainen polku, mutta aina kulkee kohti valoa.”

Tunnistatko itsesi? Mihin olet jumissa? Mitä uskomusjärjestelmiä sinulla on, jotka pidättelevät sinua? Oliko tästä sinulle apua?

Tarvitsetko apua mennä syvemmälle itseesi? Tarvitsetko apua nähdäksesi ja ymmärtääksesi missä olet juuri nyt ja mitä haluat saavuttaa tai luoda sen sijaan? Ehkä valmennus tai kvanttihypnoosi sopisi sinulle avuksi ja tueksi henkilökohtaisessa kehityksessäsi?

Eteeriset öljyt ovat suuri apu, kun työskentelee tunteiden ja emotionaalisten muistojen kanssa, jotka estävät kehitystämme. Tekstin tunnetukoksia varten käytän Inner Child-, Awaken-, Release- , Frankincense- eteeriset öljyt ja maadoittava e-öljyjä, kuten Vetiveria. Kun hengitämme puhtaiden eteeristen öljyjen tuoksua, ne menevät suoraan aivojen limbiseen järjestelmään, jossa kaikki emotionaaliset muistomme ja niihin perustuvat uskomusjärjestelmämme tallentuvat. Puhtaat korkealaatuiset eteeriset öljyt voivat luonnollisillaan ominaisuuksillaan auttaa meitä tunneprosesseissamme. Haluatko tietää lisää eteerisistä öljyistä? Ota yhteyttä.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s