Poista se, mikä ei enää ole Sinä

Viikon aikana huomasin kauhukseni alkaneeni toimia vanhojen rutiinien ja tapojen mukaan! Huomasin sen johtuen sumeasta tunteesta vatsassani, kalvavasta tunteesta joissakin tilanteissa, jotka eivät tuntuneet hyvältä. Aloin tajuta, että pintaan oli hiipinyt vanhoja kuvioita, vanhoja tapoja. Sen havaitseminen oli helpotus, sillä samalla pystyin näkemään ja ymmärtämään sen myös laajemmalta perspektiivistä, ja pystyin määrittelemään epämukavuuden tunteen.

”Olin sanonut kyllä vanhasta tottumuksesta pohtimatta sitä, oliko se mitä haluan juuri nyt? Pohtimatta, oliko se sopusoinnussa sen kanssa, kuka tai mikä olen nyt?”

Viikon aikana minulla oli mukavia kohtaamisia viisaiden naisten kanssa ja spontaanit keskustelumme vahvistivat sitä, että olin löytänyt sisälläni jotain, mikä vaati syvällisempää tutkimista, että nyt on puhdistuksen ja siivoamisen aika. Tarve käydä läpi kaikki, yksi asia kerrallaan, päästä irti, lopettaa tai sanoa ei, jos se ei enää tunnu oikealta.

Päivän aikana, jolloin annoin erilaisia hoitoja, tämä tieto kiteytyi. On aika kuoria pois kaikki se, mikä on jotenkin kivaa ja sopivaa tehdä, tuntuu täysin hyvältä, mutta… Juuri sitä, ne asiat, joissa on MUTTA – tunne. Minun täytyy mennä ytimeen, kiteyttää itseni sisältä ulospäin, jotta kaikki on tasapainossa sen kanssa, mitä olen.

Konkreettisesti tämä tarkoittaa, että keskityn siihen, mikä on sopusoinnussa korkeimman potentiaalini kanssa, mikä herättää innostuksen minussa eniten ja mikä on vahvasti juurtunut ja tulee sisäisestä lähteestäni.

Keskityn niihin palveluihin, jotka ovat sopusoinnussa korkeimman minäni kanssa, jakamaan lahjat, jotka ovat sopusoinnussa korkeimman potentiaalini, sydämeni, valoni ja sieluni kanssa. Selvästi painottaen hoitavaa ja intuitiivista laulua ja hyvinvointia. Ydin säilyy, vain kuori päivitetään.

”Keskityn niihin palveluihin, jotka ovat sopusoinnussa korkeimman minäni kanssa, jakamaan lahjat, jotka ovat sopusoinnussa korkeimman potentiaalini, sydämeni, valoni ja sieluni kanssa.”

Kiitos, että käytit aikaasi tekstini lukemiseen. Kiitos lojaalisuudesta ja seuraamisesta. Mene mielellään katsomaan mitkä palvelut ovat keskeisiä.

Mitä tämä herätti sinussa?

Käytkö läpi jotain vastaavaa?

Saitko apua tai tukea?

Voit vapaasti kirjoittaa kommentin.

~ Pia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s