Rensa bort det som inte längre är Du

Under veckan har jag till min förskräckelse märkt att jag börjat gå igen i samma hjulspår! Jag märkte det pga en diffus känsla i maggropen, en gnagande känsla i vissa sammanhang som inte kändes bra. Jag började inse att det var gamla mönster, gamla mönster som smugit upp till ytan. Det var en lättnad att komma på det, för i samma stund kunde jag även se det ovanifrån, klart och tydligt, och definiera obehagskänslan.

“Jag hade sagt ja av gammal vana utan att reflektera över om det var vad jag vill just nu, utan att reflektera om det var i samklang med vem eller vad jag är nu.”

Under veckan hade jag några fina sammanträffanden med visa kvinnor och våra spontana samtal kom som en bekräftelse över att jag snappat upp någonting inom mig som behövde utredas på djupet. Att det är dags att rensa upp. Gå igenom allt, en sak i taget, släppa taget, avsluta eller säga nej där det inte längre känns rätt och bra för mig.

En dag då jag gav behandlingar av olika slag, kristalliserades denna vetskap. Det är dags att skala bort allt det där som nog är helt kul och okej att göra, känns helt bra, men… Just det, de saker där det finns ett MEN, med i känslan. Jag behöver gå in i kärnan, kristallisera mig själv inifrån och ut så att allt är i balans med vad jag är.

Konkret betyder det här att jag kommer att fokusera på det som är i samklang med min högsta potential, det som har mitt högsta intresse och det som är starkt förankrat och kommer från min inre källa.

Jag väljer att bara fokusera på de tjänster som är i linje med mitt högsta jag, att dela med mig av de gåvor som är i samklang med min högsta potential, mitt hjärta, mitt ljus och min själ. Klart och tydligt med tyngdpunkt på helande och intuitiv sång och välmående. Kärnan finns kvar, det är bara skalet som uppdateras.

”Jag väljer att bara fokusera på de tjänster som är i linje med mitt högsta jag, att dela med mig av de gåvor som är i samklang med min högsta potential, mitt hjärta, mitt ljus och min själ.”

Tack för att du tagit dig tid att läsa min text, för din lojalitet och för att du följer med på min väg. Gå gärna in på tjänster med kort beskrivning och se vilka tjänster som utgör kärnan.

Vad väckte det här inom dig?

Går du igenom något liknande?

Fick du hjälp eller stöd?

Skriv gärna en kommentar.

~ Pia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s