Det nalkas höst

Jag älskar att leva där vi har alla årstider. Det är rensning och förnyelse varje gång vi går in i en ny säsong. Det det är dags för förändring då det gamla får ett lyft eller ger plats för det nya. Det känns friskt och fräscht och ger en ny energi.

Ny säsong, höstens frukter och fräsch ny energi.

Höst ~ med hösten kommer skördetiden, vi tar tillvara allt vi sått, vårdat så att det har vuxit och slagit ut i blom varefter det bildats frukt och nya frön. En del har vuxit vildare än andra, någonting kanske inte blivit omskött alls och faller bort för att ge plats åt någonting nytt.

Vi njuter av och tar tillvara allt vi sått, vårdat så att det har vuxit och slagit ut i blom varefter det bildats frukt och nya frön.

Med hösten kommer en stark våg av ny energi, en vilja att skapa och vara kreativ. Under sommaren gjorde du kanske sådant du inte tidigare tagit dig tid till, kanske du skapade en helt ny rutin som var mer fri och spontan som sommaren och de vilda blommorna på ängen? Nu är det tid att välja vad du vill ha kvar, vad du behöver och mår bra av. Lika viktigt är det att lämna bort det du inte längre behöver, det du inte mår bra av och göra plats för det du väljer i stället. Nu är tiden inne för att skapa dagar som är i linje med den du är just nu.

En del blommor har vuxit sig vildare medan andra kanske gett plats för annat.

Jag älskar när säsongen byter, en blandning av höst och sommar, när dagarna är somriga men kvällen kommer med svalka, mörker och mustiga jordiga dofter. Hösten kallar för skördefest och en sista blomning innan det är dags för vintervila.

Hösten kallar för skördefest och en sista blomning innan det är dags för vintervila.

Vilka nya rutiner har du skapat under sommaren?

Vad väljer du att ha kvar och vad lämnar du bort?

Behöver du hjälp att rensa i ditt liv? Har du svårt att veta vad du vill eller behöver? Har du fastnat i ett ekorrhjul och vet inte hur du ska komma loss? ~ Då är Coachande samtal eller Kvanthypnos kanske något för dig. Du hittar mera i menyn under Coaching och Kvanthypnos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s