Gemenskap ~ ett livsviktigt behov

Speciellt i dessa tider är det så viktigt med gemenskap och umgänge, att bolla tankar och erfarenheter. I gamla kulturer var det en del av vardagen att kvinnorna samlades för att vårda och dela med sig av det heliga kvinnliga, samt männen för att nära det heliga manliga. Detta gjorde man genom att samlas i en ring runt en eld för att ta del av och dela med sig av sin livsvisdom och erfarenheter.

I urgamla kulturer samlades man i ring runt elden för att byta tankar, reflektera, lyssna och dela med sig av sin livsvisdom och erfarenhet.

Umgänge och gemenskap är en av de viktigaste saker som människan behöver. Människan är ett flockdjur och även om många finländare även trivs i ensamhet, så är det ett faktum att vi behöver varandra för kunna spegla och byta tankar och erfarenheter, både för vårt välmående och för vår utveckling. Låt aldrig någon eller någonting hålla dig tillbaka från att umgås och träffa andra personer. Det är din livsrättighet och nödvändighet för ett friskt liv och det är du som väljer hur du lever ditt liv.

Man vet idag att även träden lever i gemenskap, att de har förbindelser med varandra via rotsystemet. Vi behöver varandra för att kunna spegla och byta tankar och erfarenheter för vårt välmående och vår utveckling.

Gemenskaper kan vara många olika och ändras under livets gång. Vissa finns kvar och utvecklas med tiden, andra faller bort och några återuppstår. Förstås möter vi alla sorters människor på vår livsväg varav många även lämnar svåra erfarenheter och djupa sår efter sig, men ur dessa erfarenheter växer oftast de största och finaste mirakler i ens eget liv, eftersom de ofta varit just dessa erfarenheter som fått oss att växa, att ändra våra livsmönster. De har fått oss att ta medvetna beslut, att välja att göra annorlunda än tidigare. Dessa är livets läror som fått oss vidare i en riktning som ger oss så mycket mera glädje och näring än det gamla sättet att leva.

Det är oftast de svåraste utmaningarna på vår livsväg som ger oss kraften och viljan att överstiga hindren. Att ta steget för att gå vidare på vår egen livsväg, den som endast vi själva kan gå.

Vi har våra familjer, kanske studiekompisar eller ett gäng föräldrar som vi hittat via barnens lekkompisar. Via kurser, arbete eller intressen möter vi ofta likasinnade personer och kan finna en ny vänkrets även senare i livet. Själv har jag funnit en massa nya likasinnade vänner via min egen andliga och personliga utveckling och via de utbildningar och kurser som jag fortfarande deltar i.

Gemenskap hittar jag även i mitt företag där jag jobbar mycket med att leda och facilitera grupper, coacha och stöda healingprocesser och utveckling, undervisa och dra kurser samt den fantastiska källa av gemenskap som mitt liv fått via Young Living. Young Livings eteriska oljor och syfte att sprida välmående med glädje och gemenskap från hjärtat har gett så mycket mera än endast utmärkta produkter. Via YL gemenskapen har jag fått en boost att fortsätta att utveckla mig själv, fortsätta att hjälpa andra att utvecklas och det har ökat hela min familjs välmående avsevärt och på många plan. Fråga gärna om du vill veta mera om Young Living och vår gemenskap där.

Young Livings syfte är att sprida välmående i glädje och gemenskap via hjärtat. Vi är alla ett.

Under detta år som gått har jag själv tacksamt tagit emot möjligheten till mera tid för mig själv, min familj och vårt välmående. Jag har ändå haft ett normalt umgängesliv då jag träffat vänner och deltagit i kurser. Det har kommit ett jämt flöde av kunder, både nya och gamla, för personliga behandlingar och jag är djupt tacksam över att jag får jobba med att hjälpa och stödja er i era healingprocesser genom mitt ljusarbete.

Jag har mottagning på Auringonsilta (bilden) i Nordsjö, Helsingfors samt i Borgå.

Jag har även dragit grupper och jag är alltid lika glad och djupt tacksam när jag får dra Helande Ljudbad, Tonresor, Meditationer eller Välmående med orakelkort eller oljor. Gemensamt för dessa är att vi möts och tonar samman, höjer våra vibrationer och helar de som är färdigt att helas. När vi gör detta tillsammans så blir det så mycket starkare och intensivare. Glädjen och healingen sprids vidare, djupt i våra celler och längs våra släktlinjer, som förändrar och helar både framåt och bakåt längs linjerna.

Gemenskapen är en helig ritual som vi med all kraft behöver återuppväcka. För våra barns, de äldres, de sjukas, de oförmögnas och för vår egen skull. För välmåendets, glädjens och hälsans skull. Låt oss förenas i en gemenskap med respekt för allt levande och i syfte att höja samt sprida välmående överallt i världen.

Tack för att du läste min blogg ända till slut.

Här är jag, Pia Lindvall

Skriv gärna i kommentarerna hur du sprider eller önskar sprida välmående och glädje.

Ta kontakt om du är intresserad av min verksamhet och mina tjänster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s