Talvipäiväseisaus ja Täysikuu – Vintersolståndet och Fullmåne – Winter Solstice and Full Moon

21.12.2018

(du finner texten på svenska lägre ner – You’ll find the text in english below)

🇫🇮 Täysikuu puhdistaa ja silloin nousee pintaan kaikenlaista mistä ollaan valmiita päästänään irti. Myös talvipäivänseisaus tehostaa tämä prosessia : pimeys jää ja kohti valoisampaa aikaa. Vanha pyhää juhlapäivä: kuolema ja jälleensyntymä 🙏

Itse olen kanssa kokenut nämä puhdistukset, paitsi erityisen paljon koko vuoden, nyt viimeisen pari viikon aikana. Olen nukkunut huonosti ja olisin tarvinnut enemmän lepoa kuin sitä mitä itselleni annoin. Nyt annan ❤️

Todella tärkeätä on nyt olla niissä tunteissa joka nousivat pinnalle – itkeä pois jos itku nousee, antaa kehon kouristaa tai vapistaa jos tarttee, sillä se on puhdistusta ja irtipäästöä. Ja lepoa – ennen kaikkea Anna itsellesi lepoa ja rakkautta. Rakasta itseäsi kaikkine tunteineen ja ajatuksineen mikä tekee sinusta ihminen – sitä olemme tulleet tänne opiskelemaan ❤️

Joulun Rauhaa ja Rakkautta Teille Kaikille ❤️

✨✨✨✨✨✨

🇸🇪 Fullmånen rensar och då kommer det som vi är färdiga att släppa upp till ytan. Även vintersolståndet höjer denna intensiva rensningsprocess: mörkret lämnar och vi går mot ljusare tider. En gammal helig seremonidag: död och pånyttfödelse 🙏

Själv har jag rensat mer än någonsin hela året, även känt extra mycket rensning de senaste två veckorna då jag bl a sovit dåligt. Jag hade även behövt mycket mera vila än jag gett mig. Nu ger jag ❤️

Viktigt är att vara i de känslor som kommer upp – gråta dem om de väcker gråt, låta kroppen krampa eller skaka om den vill det, för det är rensning och du släpper loss det som fastnat i kroppen. Och vila – viktigast av allt : ge dig vila och kärlek. Älska dig själv med alla dina känslor och tankar som gör att du är människa – det är det vi har kommit hit för att erfara ❤️

Julefrid och Kärlek till Er Alla ❤️

✨✨✨✨✨✨

🇬🇧 Both Full Moon and Winter Solstice rice the intence of clearing. It is time to let go of whatever we are ready to let go of. Wintersolstice is about leaving darker times and changing direktion for the brighter times; death and rebirth.

You May feel what comes up to the surphase. Important is so Stay tuned in the feeling – cry out what needs to be cried, let the body shiver or crumble if it needs to. And Rest. Most important of all is to give yourself rest and love. Love yourself with every aspect of you, your feelings and thoughts. That is what makes You human, what we came here to experience ❤️

I wish You All a Peaceful an Loving Christmastime ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s