Yläsävellaulu Retriitti 28.1.2017

Tervetuloa Pia Lindvallin Yläsävel-Laulu Retriittiin 28.1.17 klo 10-14 Wasa Wellnessissä.

Vokaalien laulamisen kautta ääni vaikuttaa niin kehon kuin mielen rentoutumiseen ja parantumiseen. Laulutapa jota käytetään perustuu varhaisgregorialaiseen lauluun.

Lauletaan yhdessä tasapainottavia, energiaa antavia ja maadoittavia voima-ääniä. Sen lisäksi tehdään äänikylpyjä ja kanavoin Voima-ääniä juuri Teille juuri Sillä Hetkellä käyttäen tiibeettiläisiä kulhoja voimistamaan ja syventämään vaikutuksen. Retriitti sopii Kaikille – ”laulutaitoa” EI tarvitse olla! Joten mikäli resonoi, ilmoittaudu mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.1.17 klo 12 mennessä sähköpostitse pia.lindvall@gmail.com tai puhelimitse 040 5233949.

Synnyin ja vietin lapsuuteni ja nuoruuteni Vaasassa. Olen koulutettu laulaja ja pop jazz laulupedagogi. Ylä-ääni laulantaa olen opiskellut ranskalaisen professorin Iegor Reznikoffin opastuksella sekä Hilkka-Liisa Vuoren ja Pia Skibdahlin kursseilla.

Itse olen kehittänyt ja käyttänyt ylä-ääniä kursseillani ja konserteissa improvisoiden.

Olen suorittanut Quantia Nordic Quantum Healing kurssit 1&2 ja annan Kvanttienergia hoitoja jossa myös käytän intuitiivisesti ylä-äänilaulua. Olen myös diplomoitu valmentaja (Coach). Voit myös varata ajan haluamasi hoitoon.

Retriitin hinta: 60€ (sisältää alvin). Sisältää myös teetä ja pientä purtavaa. Jos on erikoisruokavalio otat omat eväät mukaan.

Vähimmäismäärä osallistujia on voisi jotta retriitti järjestetään. Pue rennosti ja lämpimästi päälle.

Paikka: Wasa Wellness, Pitkälahdenkatu 13.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s