Övertonssång Retreat 28.1.17

Välkommen med på Övertons-sång Retreat 28.1.17 kl 10-14 på Wasa Wellness med Pia Lindvall!

Vi sjunger tillsammans i grupp på vokaler och enligt gammal modell som härstammar från gammal gregoriansk sångteknik. Resonansen av att sjunga på vokaler hjälper både kropp och själ att slappna av och helas och effekten förstärks när vi sjunger balanserande, energigivande och jordande kraft-toner tillsammans. Vi gör också tonbad och jag kanaliserar även krafttoner just för Er i just Den Stunden och använder intuitivt tibetanska klangskålar för intensivare djup och healing.

Retreaten passar Alla – inga ”sångfärdigheter” behövs! Så om du känner samklang kan du anmäla och fråga mera dig snarast men senast 20.1.17 kl. 12 till pia.lindvall@gmail.com eller på tel. 040 5233949.

Jag är född och uppvuxen i Vasa och efter studierna i Helsingfors är bosatte jag mig i Borgå.

Jag är utbildad och erfaren sångare och pop jazz sångpedagog. Övertonssång har jag studerat hos den franska professorn Iegor Reznikoff, och musikpedagog Hilkka-Liisa Vuori och vokalisten Pia Skibdahl.

Övertonssången har jag utvecklat vidare och håller både kurser och gruppsessioner samt använder tekniken i sångimprovisationer på mina konserter.

Jag har gått Quantia Nordic Quantum Healing kurserna 1 & 2 och ger kvantenergibehandlingar där jag även använder övertonssång intuitivt. Jag är även diplomerad Coach. Du kan även boka privata behandlingar

Kursens pris: 60€ (innehåller moms). Innehåller även te och något smått ätbart, vid specialdiet tar du själv ta med.

Minimiantal deltagare är fem för att kusen blir av. Klä dig avslappnat och varmt.

Platsen är Wasa Wellness, Långviksgatan 13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s