Energian kohotus – Energi uppgradering – Energy upgrade

Voice Healing – Äänihoito, jossa hoidan äänelläni, soveltuu mihin vaivaan tahansa, niin energian nostoon kuin fyysisen kivun hoitamiseen. Voice Healing teen myös kaukohoitona ja voit valita 45min tai 90 min hoidon tarpeesi mukaan. Ota yhteyttä pia.lindvall@gmail.com tai varaa aikasi suoraan ajanvarauksesta http://www.nettiaika.fi/pialindvall

Tekstin alapuolella on energiaa kohoava video, joka alkaa iloisella auringontervehdys-lirutuksella, jonka jälkeen siirtyy energian tasapainottamiseen sekä nostamiseen. Ole Hyvä ja Nauti 💛🌿

På svenska:

Voice Healing är en behandling där jag använder enbart min röst. Behandlingen passar till vilka besvär som helst, allt från att lyfta energinivån till att behandla fysisk smärta. Jag gör även Voice Healing på distans och du kan välja mellan 45 min och 90 min enligt dina behov. Tag kontakt till pia.lindvall@gmail.com eller boka tid direkt via tidsbokningen http://www.nettiaika.fi/pialindvall

Under texten är en energi upplyftande video som börjar med en glad solhälsnings-trudelutt varefter den övergår till att balansera och upplyfta energinivån. Varsågod och Njut💛🌿

Energian kohotus – anna ääneni eheyttää sinua
Energi uppgradering – låt min röst hela dig
Energy upgrade – let my voice heal you

In English:

Voice Healing is a healing treatment where I only use my voice. It is suitable for any kind of discomfort from low energy levels to muscle pains. Voice Healing is possible to do on a distance as well and you can choose either 45 min or 90 min treatment. Please contact me for bookings pia.lindvall@gmail.com or book directly http://www.nettiaika.fi/pialindvall

The video starts with a happy greeting to the sun whereafter it continues to balance and upgrade the energy level. You are Welcome to Enjoy 💛🌿

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s