Corona

(Suomeksi vähän alempana 👇)

Att acceptera fakta, bromsa spridningen, minska på användningen av sociala medier samt ta vara på det goda i situationen 💛🙏

Det är tankar som kommit under veckan.

Hur lätt det är att dras med i hysterin och paniken, rädslan. Det räcker med att gå in i en butik och du påverkas av de tomma hyllorna och människornas rädsla av att bli utan. Samtidigt är det faktum att du kanske behöver ha grundvaror som mat och 🧻😊 SÅ jag ser fram emot att dra mig tillbaka, det gör jag ju gärna ändå eftersom jag har ett stort behov att ladda mitt väsen då jag så intensivt tonar in mig på andra på alla mina arbetsområden 💛🙏

Visst kan man vara på sociala medier, men om man känner att man blir påverkad av alla rädslor i otaliga inlägg så påverkar det en åt motsatt håll. Om man däremot känner att man är stark i sig själv och sprider ljus, så kan man även sprida ljus till inläggen vars energi behöver ljus och kan därmed lyftas till högre vibration.

Själv välkomnar jag möjligheten att sakta ner, tona in mig på mig själv; min mittpunkt, kärna och mitt hjärta, för att stärka mig själv, släppa mina rädslor, fylla mig med ljus och höja min vibration. När jag gör det är det Det som jag sprider och kan även hjälpa andra att finna sitt lugn, sin inre styrka, sitt inre ljus.

Kroppen har ett inbyggt immunförsvar. Men vi är ju inte enbart fysiska, vi är så mycket mer. Våra känslor och tankar är i direkt kontakt med vår primitiva urkraft och vid rädsla och oro knäpps det på en beredskap att skydda sig. Det är en spänning som då är aktiv i alla sinnen och kroppen är spänd som en båge. Detta läge äter all motståndskraft.

När vi är medvetna om detta kan vi medvetet ändra på denna primitiva reaktion. Kroppen har ett inbyggt immunförsvar och på samma sätt som våra rädslor aktiverar skyddsläge och dementerande spänningar, så kan ljusa och starka känslor och tankar göra det motsatta och därmed höja immunförsvaret. Därför vore det en idé att inte följa med alla nedslående rubriker i nyheter, social media och bland skrämda personer som målar upp de värsta scenarier de kommer på i sin rädsla.

Genom att ta hand om sig själv och de sina, se glädjen och ljuset i stunden att få vara tillsammans. När det inrutade samhällsmönstret som kräver att vi arbetar och presterar mer än vi hinner ta igen oss äntligen bryts ner, ser vi det som en gåva som vi tacksamt tar emot. Vi öppnar våra hjärtan för dem som får det svårt pga allt som läggs ner. Och ber för alla som behöver ljus och Healing. Allt har en mening och ibland behövs det stora tag för att en ändring till förnyelse och förbättring ska ske. På väg mot en bättre värld där värdet för Alla varelser är Lika 💛🙏

Suomeksi:

Tosiasioiden hyväksyminen, leviämisen hidastaminen, sosiaalisen median käytön vähentäminen ja hyvän tilanteen hyödyntäminen 💛🙏

Nämä ovat ajatuksia, jotka ovat tulleet esille viikon aikana.

Kuinka helppoa on imeytyä hysteriaan ja paniikkiin, pelkoon. Riittää, kun menee ruokakauppaan, jossa hyllyt ovat tyhjät ja ihmisten pelko ”jäädä ilman” huokuu kaikkialla. Samanaikaisesti tosiasia on, että saatat tarvita perustarvikkeita, kuten ruokaa ja vessapaperia 🧻😊
Itse hidastan mielellään vauhtia. Työssäni virittäydyn intensiivisesti toisiin ihmisiin ja sen takia minulla on usein suuri tarve vetäytyä omaan rauhaan missä voin keskittyä itseäni lataamiseen 💛🙏

Voi tottakai olla sosiaalisessa mediassa, mutta jos tuntuu siltä, että kaikki pelot lukemattomissa viesteissä ja lööpeissä vaikuttaa sinuun negatiivisesti, kannattaa ehkä olla lukematta ja näkemättä. Jos toisaalta tuntuu, että on vahva itsessään ja valossa, voi taas levittää valoa myös posteihin, joiden energia tarvitsee valoa ja jotka voidaan siten nostaa korkeampaan värähtelyyn.

Itse otan vastaan mahdollisuuden hiljentyä, virittäytyä ytimeeni, sydämeeni,
vahvistaakseni itseäni, päästäkseni pelkojani irti, täyttäen minut valolla ja nostaakseni värähtelyäni. Kun olen itsessäni, valossani, se on minun valoa minkä levitän ja näinollen voin myös auttaa muita löytämään heidän rauhallisuuden, sisäisen voiman, heidän valoaan.

Keholla on sisäänrakennettu immuunijärjestelmä. Mutta emme ole vain fyysisiä, me olemme niin paljon enemmän. Tunteemme ja ajatuksemme ovat suorassa yhteydessä primitiiviseen alkuvoimaamme ja pelon ja ahdistuksen sattuessa syntyy valmius suojella itseämme. Se on jännitys, joka on aktiivinen kaikissa aisteissa ja vartalo on jännittynyt kuin kaari. Tämä tila kuluttaa kaiken vastuskyvyn.

Kun olemme tietoisia tästä, voimme tietoisesti muuttaa tätä primitiivistä reaktiota. Keholla on sisäänrakennettu immuunijärjestelmä ja samalla tavoin kuin pelkomme aktivoivat suojaavan tilan ja energiaa vievän jännityksen, positiiviset ja valoisat tunteet ja ajatukset voivat tehdä päinvastoin ja näinollen korottaa immuunijärjestelmän. Siitä syystä on ehkä viisasta olla seuramatta kaikkia masentavia otsikoita uutisissa, sosiaalisessa mediassa sekä jäätäytyä pois peloissaan olleiden ihmisten keskuudesta, jotka maalaavat pahimmat mahdolliset skenaariot puheissaan.

Huolehtimalla itsestään ja omistaan, ilon ja valon näkeminen sekä yhdessä olon mahdollisuuden arvostaminen.
Kun yhteiskunnallinen malli, joka vaatii meiltä paljon työmääriä ja suorituksia, enemmän kuin mistä ehdimme palautua, nyt hajoaa, näemme tämän mahdollisuuden lahjana, jonka kiitollisena otamme vastaan. Avaamme sydämemme heille, joiden on vaikea selviytyä. Ja rukoilemme kaikkien puolesta, jotka tarvitsevat valoa ja parantamista. Kaikilla on merkitys ja joskus on suuri tarve muutoksiin uudistamiseksi ja parantamiseksi. Matkalla parempaan maailmaan, jossa Kaikkien olentojen arvo on yhtä Suuri 💛🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s