Ta Din Kraft Tillbaka

Ny Kursserie: Lär dig älska och acceptera dig själv; Ta din kraft tillbaka – Grundkurs 1

Lär dig älska och acceptera Dig Själv – Acceptera alla dina aspekter, även din skugga.

Just nu håller jag på att skapa en kursserie: ”Lär dig älska och acceptera Dig Själv”. Den kommer att bestå av flera delar varav den första, ”Ta din kraft tillbaka”, är klar och genomförd i juni. Kurserna innehåller både närstudiedagar, som dock även kan göras via skype vid behov, samt en sluten reflektions- och studie grupp på Facebook. Deltagarna gör även uppgifter samt skriver journal i utvecklingssyfte.

Ta din kraft tillbaka – Grundkurs 1

Är du en empatisk eller högkänslig person? Märker du att du i vissa situationer eller  med vissa människor känner dig utsugen på all kraft och energi? Kanske du märker att du har svårt att veta vad du själv önskar och vill i andras sällskap eller att du låter dig ledas av andra.
Denna kurs är del ett i en kursserie som hjälper dig att stärka dig själv och ta din kraft tillbaka. Du blir medveten om din energi (kraft) och hur du tar hand om den. Du lär dig lägga märke till vilka situationer och personer som äter upp din energi, som du ger din energi till eller där du låter andra ta din energi och vad du kan göra för att ändra på detta.
Vi går igenom hur du kan jorda dig, samla ihop din energi, rena din energi och höja vibrationen. Vi gör praktiska övningar och du  får personlig vägledning under kursens gång under närstudie-sessionerna och genom en för kursen skapad sluten FB-grupp. Kursen bygger också på att du övar hemma samt gör kursuppgifterna som hjälper dig i din personliga process. Du får stöd att hitta din egen inre sanning, ty den finns endast inom dig. Du har alla svaren inom dig och min uppgift som andlig ledare är att hjälpa dig att hitta och höra dem. Är du redo att ta Din Kraft tillbaka? Du är hjärtligt välkommen.

Ta din kraft tillbaka – Lär dig flyga även i hård blåst

Kursinnehåll:

  • Vad är energi?
  • Din energi och ditt energifält
  • Tankens kraft, tanken ett verktyg
  • Att jorda sig
  • Att fylla, rena och höja sin energi
  • Övningar och uppgifter
  • Skriftligt kursmaterial, som du genom att delta i kursen och betala kursavgiften, binder dig till att endast använda för egen del.
  • Självstudier; uppgifter som hjälper dig att få klarhet och styrka i ditt liv samt de övningar vi gör på kursen.
  • Tre närstudie-sessioner; vi går igenom det grundläggande materialet genom övningar och diskussion samt ger tid för repetition och uppföljning
  • Personlig vägledning för dig under kursens gång för att stöda dig i din utveckling i egen FB-grupp och under närstudierna.

Är du intresserad av denna kurs? Finns den inte där du bor? Tag kontakt och anmäl ditt intresse här.

Här kan du läsa hur kursdeltagarna upplevt kursen

”Kursen har gett mig så otroligt mycket! Har verkligen fått min kraft tillbaks. Förut stod jag på sidan av mig själv medan jag nu står i mig själv. Lättare att vara sann i mig själv och att inte ge av mina energier till andra. Och tar jag åt mig av andras energier kan jag nu märka av det och skicka tillbaks dem. Börjar se vad jag själv mår bra av och behöver, lyssnar mer till mig själv och mitt inre. Övningarna jag lärt mig genom kursen kommer jag ta med mig i min vardag även fast kursen tagit slut.”
Emilia, 23 år

”Tusen tusen tack för en härlig kurs. Namnet säger redan allt om denna kurs, den ger verkligen din kraft tillbaka. Vår grupp är fin och passlig storlek, fyra deltagare. Jag gillade starkt kursmaterialet och övnings videorna. Verkligen värd sitt pris. Rekommenderar varmt till alla.” Katharina 52 år

”Träffarna var härliga, få dela tankar och upplevelser öppet. Övningarna givande, gick på djupet, skönt att släppa taget om gammalt.
Otroligt fin o stark gemenskap i gruppen. Och förstås, övningarna gör jag varje dag.”
Stina 80 år.

”Bästa kursen jag gått på. Blivit starkare i mig själv, lärt mig hur viktigt det är att vara snäll mot mig själv samt BERÖMMA mig själv. Att i kärlek släppa taget om det som är jobbigt. Lyssna på hjärtats röst. Hitta tillbaka till vår inre sanning. Kursmaterialet mycket givande, likaså alla videor. Gruppen helt fantastisk, alla hade vi samma mål: Ta din kraft tillbaka. En kurs som passar alla åldrar, bara man har viljan att ta hand om sig själv. Prismässigt otroligt billigt med tanke på vad allt kursen har gett mig, samt Pias värdefulla kunskap och engagemang samt tiden Pia har lagt ner. Jag kommer dagligen fortsätta med övningarna, skriva journal och läsa kursinnehållet.” Nea 47 år