HorMe – Tiibetiläinen yrttinyyttihoito

HorMe; Rentouttava Tiibetiläinen yrttinyyttihoito on upea hoitomuoto, jossa käsitellään akupisteitä lämpimän öljyn ja yrttinyyttien avulla. Hoidolla on hermostoa rauhoittava ja rentouttava vaikutus, joten erinomainen stressiperäisten vaivojen hoidossa. Tämä hoitomuoto soveltuu myös lapsille ja ikäihmisille. HorMe auttaa mm. stressiin, unettomuuteen, ahdistuneisuuteen, työuupumukseen, ylivilkkauteen, levottomuuteen ja toipumiseen leikkauksesta tai synnytyksestä.

Pukeudu rentoisiin vaatteisiin, jotka eivät piilaannu mahdollisista öljy-tahroista. Irrottavat sukat, sillä hoito tehdään pääasiassa jalkapohjiin, kämmeniin ja päälaelle. Hoito kestää 90-120 min.

Valmiudet käyttää HorMe-hoitoja olen saanut Sorig Khang Finlandin järsestämällä kurssilla (2018), opettajana toimi: Kati Torkko; rekisteröity SKI:n opettaja (Sorig Khang International). Kurssilla tutustuttiin tiibetiläiseen lääketieteeseen, Hormeen teoriaan, käyttöön ja vaikutuksiin, Hormenyyttien valmistamiseen sekä käytännön harjoittelu.