Gaia❤️Cosmos Healing (suom.)

”Gaia❤️Cosmos energiahoidot antavat mahdollisuuden intuitiiviseen Parantamiseen sisältäen kaikki ne tiedot ja työkalut hoitajalla on rajattomassa, universaalissa, työkalupakissaan.”

G❤️C hoitoja ovat intuitiivisia energiahoitoja jossa hoitajalla on vapaasti käytössä kaikki työkalut koko hänen osaamisalueeltaan, sekä universaalinen että maallinen työkalupakki, ilman rajoituksia. Nämä hoidot erottuvat muista energiahoidoista siten, että muilla energiahoitomuotoilla on yleensä rajoittavat ajatusmallit, joita hoidon perustaja on luonut omista kokemuksista ja tiedoista, usein jotta hoitomalli voidaan opettaa myös muille.​

G❤️C energiahoidossa ollaan yhteydessä korkeimpaan lähteeseen, Cosmokseen, sekä Äiti Maahan, Gaiaan, jolloin yhteys tapahtuu meidän sydäeissä, portaalissa kaikkeuteen jossa kaikki on mahdollista. Sydäntaajuudella kuulemme korkein johto ja saada informaatiota mikä on parasta juuri nyt, kaikkien parhaaksi.​

Etähoito on sinulle, joka asuu eri paikkakunnalla tai ei pääse hoitolaan. Varaat ajan joko ottamalla yhteyttä, jolloin samalla sovitaan mikäli käytetään skype tai kirjallinen palaute messenger/s-postilla.

lähihoito: 1 h  /   55 €

etähoito: n. 30 min / 40 €

Etäenergiahoidon vastaanottaminen:

Mikäli haluat ottaa hoidon vastaan tietoisesti sinun kannattaa istua mukavassa asennossa joko tuolilla, selkä suorassa ja jalat tukevasti lattialla, tai sopivassa lotusasennossa. Tunne miten olet maadoittunut, miten yhteys maahan on hyvää. Tunne itseäsi rentoutunut (hengitä muutama kertaa syvästi), tyhjennä aivojesi ajatuksista (katsot ne ajatukset jotka ilmestyvät, ja annat ne haihtua). Ole omasta kehostasi tietoinen. Tunne sen mitä tunnet, koet sen mitä koet, ilman pakottamista suuntaan tai toiseen. Tiedä että kaikki mitä koet on hyvää. Olet täydellinen sellaisena kun olet juuri nyt.

Hoidon aikana on aina mahdollista kokea sisäistä viisasta tietämistä, intuitiota… Tämä voi tuntua kehossa, voit aistia asioita aisteillasi, voit aavistaa asioita tai nähdä värejä, symbolisia kuvia… Ehkä vaan tiedät sen minkä tarvitset tietää juuri nyt. Tässä kohdassa yhden neuvon; säästä kaikki analysointi hoidon jälkeiseksi, muuten asioita jotka tapahtuvat hoidossa voi mennä ohi.

On myös mahdollista ottaa hoitoa vastaan maaten. Silloin ehkä nukahdat. Hyvä puoli tässä on että egosi jää taka-alalle ja energiat saavat tehdä vapaasti töitä.