Börja Dagen med Meditation – kurs i 21 dagar

Denna kurs pågår i 21 dagar och är till för att hjälpa och stöda dig till en djupare kontakt till dig själv. Att samla dig själv varje morgon innan du öppnar upp för vardagen, arbetet eller sysslorna. För att öva din fokus på det mest väsentliga i ditt liv, Dig Själv och Ditt Välmående. Du är det viktigaste i ditt liv och endast du vet vad du behöver. När du mår bra, kan du öppna dig för omvärlden på ett annat sätt, du är starkare i dig själv och påverkas inte lika lätt av det som händer omkring dig, vad andra känner, säger och gör. Du får ett inre lugn och blir starkare och tryggare i dig själv och sprider detta lugn även till din omgivning.

Finn ditt inre lugn

Materialet är skapat intuitivt

Meditationsvideorna är gjorda intuitivt, med intentionen att stärka, stöda och aktivera kontakten till det inre, till hjärtat till din sanna essens.

Jag har valt att följa intuitionen med ledning från den högsta källan och därmed låtit bli att ändra på det tekniska som bild-, ljud- och text. Kvaliteten är ändå god. Notera, som alltid när du lyssnar på ljudband att det oftast är bra ljud via telefon och hörlurar, dock lite sämre via datorns egna högtalare.

Meditationerna är kanaliserade i stunden just för denna kurs och innehåller bl a kodad aktivering för att öppna ditt inre ljus och kontakten till ditt högsta jag. Meditationerna är ledda meditationer och ibland finns där även aktiverande toner med. Längden på meditationerna varierar mellan c 12-20 min enligt innehåll.

Denna kurs genomförs i en privat grupp på FB. Du får betalningsinstruktioner när du anmäler dig och efter att inbetalningen syns på kontot, alternativt att du skickat kvitto på betalning, får du länken till gruppen i din e-post. Om du inte har en profil på FB eller om du hellre vill ha materialet till din e-post utan gruppstöd så ber jag dig meddela mig om det.

Genom Meditation…

⁃ blir du medveten on dig själv; vad som rör sig inom dig och hur du mår

⁃ lär du dig ta kontrollen över dina tankar, dina känslor samt hur du låter dig påverkas

⁃ skapar du kontakten till dig själv och ditt inre

⁃ hittar du inre balans, lugn och trygghet

⁃ hör du din inre röst, dina djupaste önskningar och vilja

⁃ hittar du din inre styrka som ger dig mod att skapa ett liv som du vill ha

Genom att delta i kursen får du:

💛 en meditationsvideo för varje vecka (3 videor) som du gör varje morgon och ☑️ checkar in i FB gruppen när du gjort den.

💛 gruppstöd och reflektion

💛 denna grupp blir kvar och du kan fortsätta göra meditationerna efter utmaningen

Som bonus och ges även:

💛 minst en live-session med Q&A (frågor & svar)

– När du anmäler dig till kursen förbinder du dig även till att använda kursmaterialet endast för eget bruk. Du har fri tillgång till materialet även efter kursen då samma grupp kommer att användas till samma kurs även i framtiden och du väljer själv om du vill bli kvar i gruppen.

– Du förbinder dig även till tystnadsplikt gentemot dina kurskamrater och mig. Det betyder att allt som tas upp i gruppen, stannar i gruppen. Ingenting från gruppen får publiceras någon annanstans. Vi behandlar varandra och gruppen med respekt och vänlighet. Jag förbehåller mig rätten att utesluta personer som bryter ovanstående regler från gruppen.

– Jag rekommenderar att du skriver journal för att bättre kunna reflektera över förändringen som sker, svårigheterna, behoven eller insikterna som du kanske får under meditationerna.

Läs om hur kursdeltagare upplevt kursen

”Tack Pia. Kursen har varit otroligt givande och stärkt mig massor. Jag har under meditationerna fått svar på flera frågor som jag länge funderat över. Jag vågar nu sätta mina egna gränser. Lärt mig att vara i nuet. Att hela mig själv. Min självkänsla, det egna värdet har blivit starkare. En uppgradering.
Pias lugna röst samt sången vibrerar på djupet.”

Nea, 48 år

”Tack Pia, jag har hittat tillbaka till meditationen. Har inte helt och fullt haft möjlighet att delta ostört eller varje dag. Det var jag ju redan medveten om före så harmar inte lika mycket. Kunde delta mer än jag hade trott.
Flödet via Kronchakrat och tredje ögat har tagit en ny form och börjar genast då jag tänker på det. Din sång är fantastiskt och vibrerar i hela mej, det har jag märkt förut och kände det lika starkt nu fastän den kom via min telefon. Wau!”

Lia, 47 år

Vad kostar kursen?

Priset för kursen med tre olika meditationer, en för var vecka, samt en Q&A session och gruppstöd är endast 33€. Avgiften betalas innan kursens början. Insläpp i meditationsgruppen sker efter att inbetalningen syns på bankkontot / alternativt att kvitto bifogats per e-post. Om din livssituation gör det svårt för dig att betala och du känner att detta är något som du behöver, ta kontakt och be om alternativt pris.

När?

Nästa kurs börjar lö 17.10.2020 och pågår i 21 dagar t o m fre 6.11.2020. Anmälningar tas emot ända till kursens början. Välkommen med!

Jag planerar in en ny kurs vid förfrågan eller visat intresse, alternativt intuitivt genom ledning från den högsta källan.

Intresserad av kursen? Kontakta mig för mera information om kommande kurs.

Genom meditation samlar du din kraft och förankrar dig i dig själv, tryggt förankrad i din kropp och djupt ner i moder jords trygga famn.